Fotogalerij onder aan de pagina.

Finca Lagarto beschikt over 4 mooie en ruime kampeer plaatsen tussen de amandel- en de olijfbomen. 

De kampeer plaatsen beschikken over een stroom- en wateraansluiting en uiteraard zijn sanitaire voorzieningen aanwezig, zo ook de mogelijkheid tot het legen van uw chemische toilet container.

De Finca biedt rondom een mooi uitzicht op de omringende bergen en nodigt uit tot prachtige wandelingen in het naast de deur gelegen biosferen/natuurreservaat 'Sierra de las Nieves'', maar ook direct vanuit de Finca zijn vele mooie wandelingen te maken. Door de bergen, langs de beekjes waar de schildpadden zonnen op de stenen, maar ook naar het pittoreske dorpje Monda voor het verse broodje bij het ontbijt of, wat later op de dag voor een biertje of te genieten van de spaanse wijnen met één van de traditionele tapa'sTeruggekomen lokt de gezellige 'plonsput' om even af te koelen in het zwembadje of, al liggend op de ligstoel onder de wijnranken, verantwoord te bruinen.

Regelmatig organiseren wij barbecue avonden in de vuur put om naderhand gezellig met elkaar om het kampvuur 'uit te buiken' en te chillen. Heeft u eens geen zin om zelf te koken en ook geen zin om van de berg af te gaan, dan kook ik graag voor u een maaltijd. Het is echter aan te raden dit een dag van te voren te bestellen zodat we de maaltijd samen kunnen bespreken.

Komt u met de motor of heeft u uw motor mee achterop de camper........het is hier een paradijs voor de motorrijders met mooie routes o.a. via de dorpen Guaro, Alozaina, Yunquera, en el Burgo naar de stad Ronda. Om vervolgens langs de stuwmeren van Istánlangzaam naar de kust te slingeren, via Marbella en Ojén gaat het dan weer terug naar de berg.  Dit is slechts één van de aan te bevelen routes. Niet minder interessant is het voor de mountainbikers. Prachtige routes door het natuurpark Sierra de las Nieves nodigen hiertoe uit.

Bent u toevallig in de buurt, bel dan even voor eventuele beschikbaarheid van één van de                                 kampeerplaatsen:  +34 633 577 191

Finca Lagarto is een mooi rustpunt tussen al deze mogelijke activiteiten.

Fotogallerij