Verblijf in een luxe caravan in Andalusië

fotogalerij

  

De caravan is volledig uitgerust met een ruime zithoek met CD/DVD speler waar u met super sound uw muziek kunt beluisteren en DVD's kunt bekijken met Dolby Surround Systeem.

De slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden maar kan worden omgebouwd tot een riant tweepersoonsbed. Er is een gezellige eethoek dat tot extra bed omgebouwd kan worden. Verder bestaat er de mogelijkheid een extra tentje naast de caravan te huren.

Het badkamertje beschikt over een chemisch toilet maar uiteraard is er ook een normaal toilet buiten in het badhuis met een aparte doucheruimte.

De keuken beschikt over een gaskoker, afwasbak en werkblad met houten snijplank. Koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, pannen, servies, bestek, en verdere benodigdheden.

Óf:                                                                                                                                                                                  (indien mogelijk en min. één dag van te voren te bestellen)

Laat u verwennen met een ontbijtje. Plant u een intensieve dag..........laat dan voor u koken als u thuiskomt. Zelfs het lunchpakketje kan geregeld worden.