Glamping accommodatie ‘Mountain View’

fotogallerij

  

De Glamping accommodatie ‘Mountain view’ is super gezellig en door de vele ramen voelt u de natuur rondom! Zelfs in de wintermaanden is het goed vertoeven, lekker knus en warm met de gaskachel.

(Informeer voor speciale prijzen voor overwinteraars)

Het riante tweepersoons nodigt uit!

Heerlijk slapen en wakker worden met de geur van lavendel, rozemarijn en salie, en niet te vergeten, het geweldige uitzicht op de bergen zodra u de ogen open doet!

Twee éénpersoonsbedden i.p.v het riante tweepersoonsbed behoort ook tot de mogelijkheden. Verder is de gezellige eethoek tot een extra bed om te bouwen en bestaat er de mogelijkheid een extra tentje naast de caravan te huren. Zelfs in de zomermaanden is het te doen, dank zij de zonwerende rolgordijntjes en een schaduwdoek buiten. En wat dacht u van heerlijk schommelen en luieren in de twee hangmatten in de schaduw onder de olijfbomen? Af en toe een afkoeling in het ‘plonsbad’, alleen maar soms ook reuze gezellig samen met de andere gasten.

Het badkamertje beschikt over een chemisch toilet maar uiteraard is er ook een normaal toilet buiten in het badhuis met een aparte doucheruimte (altijd warm water)

De keuken beschikt over een gaskoker, afwasbak en werkblad met houten snijplank. Koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, pannen, servies, bestek, en verdere benodigdheden.

Óf:                                                                                                                                                                                  (indien mogelijk) Laat u verwennen met een ontbijtje. Plant u een intensieve dag..........laat dan voor u koken als u thuiskomt. Zelfs het lunchpakketje kan geregeld worden. (Minstens één dag van te voren te bestellen)