Glamping Belltent 'Loving Nature'

Bekijk de fotogalerij en laat u inspireren...

U kunt bij ons 'kamperen met glamour' in deze 5m ruime en sfeervol ingerichte Belltent welke u van alle gemakken voorziet. U slaapt in een heerlijk tweepersoonsbed en heeft uw eigen buitenkeuken met kookstel & koelkast. U heeft 2 terrassen tot uw beschikking waarvan er 1 zeer privé. De eettafel staat voor u klaar onder de olijfboom en twee ligstoelen op uw privé terras.

U zult genieten van het mooie uitzicht op glooiende rotsformaties, het vergezicht over de ruige bergtop met zijn amandel- en olijfbomen en op de omliggende bergen. Met het pittoreske witte dorpje Monda om de hoek voor het verse broodje in de ochtend, de tapa en de lekkere spaanse wijntjes in de middag of avond. Flaneren op de boulevard van Marbella en bruinen op de stranden, genieten van de zee......en niet te vergeten die heerlijke wandelingen in het Biosferen-, natuurreservaat "Sierra de las Nieves".

2 extra 1persoonsbedden en/of 1 bijzet tentje voor max. 2 personen behoort tot de mogelijkheden. U kunt gebruik maken van het sanitair van deze gezellige kleine camping maar direct bij de tent zijn ook een chemisch toilet en een 'koude' buitendouche voor eigen gebruik aanwezig.