Finca Lagarto, mini-camping en glamping in Andalusië

(vertaald: Landgoed Hagedis)

Fotogalerij onder aan de pagina

Finca Lagarto, is een kleine camping met 4 ruime kampeerplaatsen, een sfeervol ingerichte glamping tent en één luxe stacaravan in de verhuur.

Finca Lagarto ligt in het Natuurpark "Sierra de las Nieves". Het landgoed is een kleine hectare groot en gelegen op een bergtop op een hoogte van 500 meter. Ze heeft een vegetatie van olijf- en amandelbomen, en word gesierd door vele mooie rotsformaties. De enige bebouwing is een klein hoofdhuis en uw vakantiedomein.  Onze finca is een mooi plekje op aarde dat we graag willen delen met reizigers die ook van de rust, de ruimte en de natuur houden.

De finca biedt rondom een uniek uitzicht op de omringende bergen en heeft vele stille en intieme plekjes, inclusief het 'plonsbad' om af te koelen na een mooie wandeling in de omgeving. U kunt zich terugtrekken op diverse plekjes in de schaduw onder de wijnranken of een olijfboom waar u tijdens warme zomerdagen op uw ligstoel onder het diffuse licht verantwoord bruin kunt worden. Of genieten in de hangmat voor een relaxed leesuurtje, een siësta of ......... gewoon rustig liggen schommelen met het geluid van de krekels uitkijkend op de 'slapende boeddha berg', te luisteren naar de vogelgeluiden of ’s avonds te staren naar de sterrenhemel…

Maak deze berg tijdelijk de uwe, het is een fijne plek om te zijn, om heerlijk tot uzelf te komen maar ook ideaal als uitvalsbasis om Andalusië te leren kennen en dient evt. als springplank voor een excursie naar Marokko. Of huur een camper en maak die Andalusië rondreis! Voor diegenen die het avontuur per terreinwagen in het zo nabij gelegen Afrika willen zoeken bestaat er de mogelijkheid om alhier de LPG tank los te koppelen en deze op de terugweg weer op te halen. De Ferry van Algiceras naar Marokko ligt op een kleine anderhalf uur van Finca lagarto, de Ferry van Málaga op een uurtje rijden.

Ver of dichtbij........... met de auto, de fiets, de ferry of heerlijk met de 'benenwagen'. 

U vindt wat handige links onder aan de pagina.

Fotogalerij:                                                                                                                                                          

Wat handige links:

Andalusië http://www.magnifiekmalaga.nl/

Gunstig vliegen met:   www.transavia.com    http://www.ryanair.com/nl     http://www.vueling.com

Camperverhuur door Nederlandse eigenaren met airportservice van/naar Málaga luchthaven: www.gospain.nl

Auto huren:    www.malagacar.com    

4x4 vakanties: http:    https://landrover.startpagina.nl

Info over de trein in Spanje: http://www.renfe.com/

Het weer in Monda: www.weeronline.nl